Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

14/5/2012 Βραδιά αφιερωμένη στην ποίηση του Χόρχε Λουίς Μπόρχες

ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 

Ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες στο Κέντρο των Αθηνών «Eίμαστε ένα όνειρο πού δέν τό ονειρεύεται κανένας, ένα ελεύθερο όνειρο. Kι αυτό τό απρόσωπο όνειρο ονομάζεται παγκόσμια ιστορία: εμείς είμαστε σύμβολα ή σημεία αυτού του ονείρου, είμαστε τά πρόσωπα αυτού του μοναδικου έργου».           

Τη Δευτέρα, 14 Μαΐου, ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Αθηναίων και ο Κύκλος Ποιητών διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στην ποίηση του Χόρχε Λουίς Μπόρχες.            

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλοκύρης...




Η εκδήλωση είναι η πέμπτη της σειράς «Κύκλος στο Κέντρο», στην οποία έχουν μέχρι σήμερα παρουσιαστεί οι ποιητές Νάνος Βαλαωρίτης, Γιάννης Δάλλας, Τίτος Πατρίκιος και Έζρα Πάουντ. 

Για τον Ουάλας Στίβενς θα μιλήσει ο Γιώργος Χουλιάρας στην έκτη εκδήλωση, τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.



Το είδαμε στα Λογοτεχνικά επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.