Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Προς όλους τους φίλους μας...

Μην ξεχνάτε ότι η σελίδα μας λειτουργεί κυρίως με δικές σας αναρτήσεις. Ανάμεσα σε άλλα η σελίδα μας δίνει στους αναγνώστες της τις παρακάτω λειτουργίες:

1) Μπορείτε να μας στείλετε ένα δικό σας λογοτεχνικό έργο
2) Μπορείτε να στείλετε ένα δικό σας κείμενο στο οποίο να υπάρχει κάποιος σχολιασμός σας για λογοτεχνικά θέμα επικαιρότητας ή μη
3) Να μας στείλετε τις απόψεις σας
4) Να μας στείλετε κάποια φωτογραφία ώστε να την αναρτήσουμε το πρωί μαζί με την '' καλημέρα'' μας.
5) Να μας προτείνετε ένα μουσικό κομμάτι να το βάλουμε το βράδυ καθώς συνηθίζουμε να σας λέμε καληνύχτα με μουσική
6) Να μας προτείνεται ένα λογοτεχνικό έργο που γνωρίζετε και θα θέλατε να το βάλουμε στη σελίδα μας.

Έχουμε πει από την αρχή ότι αυτο το ιστολόγιο δεν το φτιάξαμε μόνο για εμάς. Από την αρχή θεωρήσαμε τους αναγνώστες μας, φίλους.
Σε μια εποχή που η αδιαφορία απέναντι στην λογοτεχνία συνεχώς και αυξάνεται εμείς θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους εκείνους που θέλουν και μπορούν να μοιραστούν τα δημιουργήματα τους με ανθρώπους που έχουν ίδιες αναζητήσεις, σαν σε παρέα.
Σκοπός μας, να γίνουμε το ζεστό χειμωνιάτικο στέκι των φίλων της λογοτεχνίες αλλά και το δροσερό καλοκαιρινό.
Όπως λέμε από την πρώτη στιγμή που φτιάξαμε το '' Ποίηση και Λογοτεχνία'' έτσι λέμε και τώρα, ότι την σελίδα μας δεν την φτιάξαμε για να την εκμεταλευτούμε οικονομικά και ούτε έχουμε τέτοιο σκοπό. Αυτό το λέμε ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τέτοιες δηλώσεις ειδικά τη σημερινή εποχή είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτές. Η ενασχόληση μας με την τέχνη της λογοτεχνίας είναι κάτι που αγαπάμε.
Βοηθήστε μας λοιπόν κι εσείς μιλώντας σε γνωστούς σας για εμάς ώστε να γίνει ακόμα πιο γνωστή η προσπάθεια μας.
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνετε ως τώρα και την δύναμη που μας δίνετε. Σας ευχαριστούμε και για τα μηνύμα στήριξης που δεχόμαστε καθημερινά είτε στο mail μας είτε στο facebook.

Να είστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.