Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι θέατρο - Άννα Α. Θεοδωρίδου



Αυτό είναι Θέατρο...Η ελευθερία,η έμπνευση,η μαγεία,το ταξίδι σε άγνωστες Πολιτείες,η αντάμωση με γνωστά πρόσωπα ακόμη και το σανίδι που γεννάει την ελπίδα!Μέσα από τη Τέχνη αυτή,το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον γίνεται ένα... Άλλοτε συναντάς διάσημες φιγούρες με σκέψεις που έγιναν θησαυρός για τους νεώτερους.Άλλοτε πάλι σκοντάφτεις πάνω σε μελλοντικούς ήρωες. Το να ανέβεις στο σανίδι είναι εύκο...
λο.Το δυσκολότερο είναι να σταθείς,να γίνεις ο ηθοποιός που θα ενωθεί με την αύρα του έργου και τη διάθεση του κοινού.Η μάσκα του "υποκριτή"θα σου ανήκει μόνο όταν πετύχεις τη σύζευξη συναισθημάτων και λέξεων,ύφους και σκοπού...Το χειροκρότημα το εισπράττεις όταν κατακτάς το κοινό και την ιδέα της νίκης με τον εαυτό σου.Τότε αισθάνεσαι μοναδικός και είσαι.Είσαι αυτός που κατόρθωσε να διαβεί το λαμπρό μονοπάτι του Θεάτρου και να αγκαλιάσει τη πνοή της ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.