Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ζωναντός διάλογος μέσα στο μπλογκ μας...

Από σήμερα μπορείτε να δείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας ένα chat μέσω του οποίου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε διάλογο μεταξύ μας, να απευθύνουμε ερωτήσεις, να ανταλλάξουμε απόψεις ακόμα ακόμα και να μας κάνετε ζωντανά τα παράπονα σας.

Τη συγκεκριμένη εφαρμογή την ενσωματώσαμε στο '' Ποίηση και Λογοτεχνία'', γιατί όπως λέμε από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, θέλουμε η σχέση μας να είναι πιο άμεση χωρίς να έχουμε την ανάγκη διαφόρων κοινωνικών (;) δικτύων. Είναι τέτοια η φύση της θεματολογίας του μπλογκ μας που είναι πιο όμορφο να υπάρχει αμεσότητα μεταξύ μας αλλά και μεταξύ σας.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το Chat ο χειρισμός του οποίου είναι πανεύκολος.
Στο κάτω μέρος του chat υπάρχουν 3 τόποι εισαγωγής κειμένου. Στο πάνω δεξιά θα βάλετε ένα όνομα (ό,τι θέλετε) και στο κάτω θα πληκτρολογήσετε το μήνυμα σας. Μετά αποστολή. Κάντε όσες δοκιμές θέλετε.

Για να δείτε αν υπάρχουν νέα μηνύματα θα πατάτε ανανέωση.

Ευχαριστούμε πολύ.
Να είστε καλά.

1 σχόλιο:

  1. Α! Μύρα που της ζήσης μας το ρόδο θα σκορπούσε
    αν κάτι μες στον κόσμο αυτό λίγο μας αγαπούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.