Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ας κάνουμε μια μικρή παρένθεση.

Τι είναι το ''κουμπί'' Donate και γιατί το χρησιμοποιούν πολλά sites/ blogs;



Οι λόγοι που μπορεί να το χρησιμοποιούν τα ιστολόγια είναι διαφορετικοί για το κάθενα. Κάποια το έχουν μην ελπίζοντας και πολλά, κάποια άλλα το έχουν για να προσπαθήσουν να έχουν κάποια έσοδα που θα πάνε στην ενίσχυση του μπλογκ, άλλα το έχουν για να εισπράττουν τα χρήματα από τις διαφημίσεις κλπ. Ο λόγος που το κάθε ιστολόγιο έχει το donate δεν είναι κατακριτέος όταν η δουλειά που κάνει είναι άριστη και ηθική, καθώς όσοι γνωρίζουν από blog γνωρίζουν και πόσο δύσκολη γίνεται πολλές φορές η διαχείριση του. 

Στο ψητό:

Η ακριβής μετάφραση της λέξης donate είναι συνεισφέρω, προσφέρω, δωρίζω, χαρίζω ή αφιερώνω και ο λόγος ύπαρξης του στα ιστολόγια είναι ακριβώς αυτό που σημαίνει η λέξη. Με το κουμπί donate όποιος επιθυμεί μπορεί να δωρίσει ότι ποσό θέλει στην αγαπημένη του σελίδα ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της. Τα ποσά που δωρίζονται συνήθως είναι πολύ μικρά όπως 1 ή 2 ευρώ όμως δεν λείπουν και τα μεγάλα. Για να δωρίσει κάποιος χρήματα σε ένα μπλογκ μέσω του donate θα πρέπει να έχει λογαριασμό paypal ο οποίος είναι ότι πιο ασφαλές υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο όσον αφορά την συναλλαγή χρήματος...


Δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη:  

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη και αμέσως θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Όποιος γνωρίζει από donate θα ξέρει ότι η εν λόγω εφαρμογή ποτέ δεν είχε αποτελέσματα στην Ελλάδα κυρίως γιατί υπήρχε κι ενδεχομένως υπάρχει ο φόβος του Έλληνα στις χρηματικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου. Σήμερα που ο Έλληνας δείχνει να ξεπερνάει τον φόβο αυτό βλέπει τους μισθούς του να γίνονται βορρά στον χυδαίο καπιταλισμό μέσα στον οποίο ζούμε με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δύσκολο γι' αυτόν να βοηθήσει το αγαπημένο του ιστολόγιο με αυτή την διαδικασία. Στο εξωτερικό το donate είχε εκπληκτικά αποτελέσματα κι ακόμα έχει.

Γιατί το βάλαμε κι εμείς:  

Για εμάς η ενασχόληση με το μπλογκ μας είναι χαρά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κι εύκολη. Είναι γεγονός πως είναι πολύ και συνεχής η δουλειά αυτή κι εμείς πρέπει να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση ενώ επίσης έχουμε και κάποια πάγια έξοδα που δεν μας είναι εύκολο να τα αποπληρώσουμε μόνοι μας. Γι' αυτό και χωρίς καμία ντροπή ζητάμε την στήριξη όσων μπορούν να την παράσχουν. 

Δείτε περισσότερα εδώ

Σας ευχαριστούμε θερμά.
Ποίηση και Λογοτεχνία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.