Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Στήριξη στο ''Ποίηση και Λογοτεχνία''

Αγαπητοί φίλοι- αναγνώστες, σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και οικονομικά μέσω του Donate (δωρεά) που υπάρχει στη δεξιά στήλη του ιστολογίου μας αλλά και στο κάτω μέρος.
Ακόμα και μικρά ποσά όπως 1 ή 2 ευρώ μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε στο μυαλό μας καθώς δεν υπάρχουν άλλες πηγές εσόδων για το μπλογκ πέρα από τις προσωπικές εργασίες μας οι οποίες μάλιστα είναι και πρόσκαιρες.
Είναι γεγονός πως για το ιστολόγιο μας από τη μέρα που ξεκίνησε οι δύο διαχειριστές του μόνο έξοδα έχουν χωρίς να έχουν κέρδος ούτε ένα λεπτό του ευρώ.

Φυσικά και κατανοούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο περισσότερος κόσμος γι' αυτό και δεν έχουμε απολύτως καμία απαίτηση. Όμως για να δούμε την κατάσταση πιο ρεαλιστικά αν και οι δύο διαχειριστές του ''Ποίηση και Λογοτεχνία'' βρουν ταυτόχρονα δουλειά πιο μόνιμη και με μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά τον χρόνο τότε αυτομάτως το ιστολόγιο μας δεν θα μπορεί να συνεχίσει την λειτουργία του.

Με τη βοήθεια στο ιστολόγιο μας μας βοηθάτε να είμαστε καταρχάς ανεξάρτητοι και απαλλαγμένοι από διαφημίσεις άσχετες και ξένες προς εμάς, όπως '' Μόνες Τσέχες θέλουν γάμο'' και άλλα παρόμοια καραγκιοζιλίκια. Επίσης το ιστολόγιο μας θα μπορέσει να βελτιώσει ορισμένα θέματα που αφορούν την οργάνωση και την ευκολότερη διαχείριση όλων των τύπων ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να το κάνουμε πιο γρήγορο όσον αφορά την ταχύτητα ανοίγματος της σελίδας κτλ.
Τέλος θα είναι και μια μορφή βοήθειας προς εμάς τους ίδιους.

Η μορφή βοήθειας στο μπλογκ μας μπορεί να είναι ως εξής:

- Απευθείας κατάθεση του ποσού που θέλετε, 1, 2 ευρώ ή όσα θέλετε.
- Να διαφημίσετε κάποιο έργο ή υπηρεσία σας στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.