Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σύννεφο σε εσωτερικό χώρο!

Δεν υπάρχει καμία επεξεργασία στη φωτογραφία που βλέπετε απλώς ο Ολλανδός καλλιτέχνης Berndnaut Smilde έχει εφεύρει μια μέθοδο με την οποία καταφέρνει να σχηματίσει ένα μικρό σύννεφο στη μέση του δωματίου.
perierga.gr - Ένα σύννεφο σε εσωτερικό χώρο!
Το σύννεφο δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα πριν διαλυθεί, ωστόσο δημιουργεί μια απόκοσμη ατμόσφαιρα αλλά και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.



perierga.gr - Ένα σύννεφο σε εσωτερικό χώρο!
Για να παραχθεί κάτι τόσο υπέροχο, αν και φευγαλέο, ο Smilde κάνει έναν προσεκτικό σχεδιασμό εκ των προτέρων. Ο φωτισμός και η θερμοκρασία θα πρέπει να ελέγχονται επακριβώς προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να πάρει το σύννεφο τη μορφή του.
perierga.gr - Ένα σύννεφο σε εσωτερικό χώρο!
Όταν οι συνθήκες είναι σωστές ο Smilde χρησιμοποιεί μια μηχανή ομίχλης και ψεκάζει ελαφρά το δωμάτιο. Στη συνέχεια, σαν από το πουθενά εμφανίζεται το σύννεφο. Μαγεία!
perierga.gr - Ένα σύννεφο σε εσωτερικό χώρο!http://perierga.gr/

1 σχόλιο:

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.