Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκίνησε σήμερα ο καινούργιος μας διαγωνισμός!

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη 16 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.


Με χαρά μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα αρχίζει ο 9ος διαγωνισμός μας. Ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει την πολύ όμορφή ποιητική συλλογή της Έλλης Φρεγγίδου, "Από στέγη σε στέγη".


Όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα mail, με την παράκληση όμως να γράφετε στο θέμα του mail ''Διαγωνισμός'', για να μπορούμε ευκολότερα να διαχωρίζουμε τις συμμετοχές από τα υπόλοιπα mail.


Ο διαγωνισμός θα είναι με απλή κλήρωση, δεν χρειάζετε να μας στείλετε κάποιο έργο σας για να μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης. Ο νικητής θα λάβει μέσω ταχυδρομείου το βιβλίο της κ. Φρεγγίδου, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης που θα γίνει στις 2 Μαρτίου.


Θα θέλαμε, τέλος, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου για την παραχώρηση του αντίτυπου της ποιητικής της συλλογής.




Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό της ποιήτριας, παρμένο από το οπισθόφυλλο του βιβλίου της.


Η Έλλη Φρεγγίδου μεγάλωσε στο Κιλκίς, όπου και εργάζεται ως Ψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μεγ. Βρετανία. Αναζητώντας μεθόδους δημιουργικής αλλαγής και εξέλιξης του ανθρώπου, "συναντήθηκε" με την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt, στην οποία και εκπαιδεύτηκε για 4 χρόνια. Είναι τακτικός αρθρογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Μαχητής του Κιλκίς" και της καθημερινής "Ημερήσια".


Ποίημά της έχει διακριθεί με το Β' Βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Interartia (2011).

Το "Από στέγη σε στέγη" είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.