Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ξεκινάει σήμερα ο νέος μας διαγωνισμός!


NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη 20 Απριλίου έως 10 Μαϊου.


Με χαρά μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα αρχίζει ο νέος μας διαγωνισμός μας. Ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει το μυθιστόρημα "Ο διαχειριστής" της Φωτεινής Ναούμ (εκδόσεις Πολύτροπον).


Όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα mail, με την παράκληση όμως να γράφετε στο θέμα του mail ''Διαγωνισμός'', για να μπορούμε ευκολότερα να διαχωρίζουμε τις συμμετοχές από τα υπόλοιπα mail.


Ο διαγωνισμός θα είναι με απλή κλήρωση, δεν χρειάζετε να μας στείλετε κάποιο έργο σας για να μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης. Ο νικητής θα λάβει μέσω ταχυδρομείου το βιβλίο της κας Ναούμ, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης που θα γίνει στις 11 Μαΐου.


Θα θέλαμε, τέλος, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στις εκδόσεις Πολύτροπον και την κα Στέλλα Καραμπακάκη για την παραχώρηση του αντίτυπου του βιβλίου.




Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό της συγγραφέως.


Η Φωτεινή Ναούμ γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία χρόνια. Η σχέση της με τη γραφή υπήρξε πάντα καθοριστική στη ζωή της. Είναι ο τρόπος της να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της και να αντιμετωπίζει τη ζωή πιο αισιόδοξα.
 
Τον Δεκέμβρη του 2010 κυκλοφόρησε από την Εκδοτική Θεσσαλονίκης το πρώτο της βιβλίο, "Το κορίτσι με τα κόκκινα παπούτσια".
"Ο Διαχειριστής" από τις εκδόσεις Πολύτροπον, είναι το δεύτερο βιβλίο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.