Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μια νύχτα που κράτησε χρόνια - Βάσια Ακαρέπη



 

ΣΕΙΡΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
 
Βάσια Ακαρέπη
 
ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΧΡΟΝΙΑ
 
[1η έκδοση: Μάιος 2013]
 



 

Όταν τα παράξενα παιχνίδια της μοίρας οδηγούν στη λύτρωση

 

Η Κασσάνδρα επιστρέφει στη γενέτειρά της, αναζητώντας έμπνευση για το νέο βιβλίο της. Εκεί έχει καταφύγει και ο Μάρκος, φυγάς από ένα σκληρό παρελθόν που τον στοιχειώνει, αλλά κι από μυστικά που κρατά καλά κλεισμένα μέσα του.

 

Όταν η Κασσάνδρα μαθαίνει για την πολυτάραχη ζωή του, βρίσκει στο πρόσωπό του τον ιδανικό ήρωα για το μυθιστόρημά της. Μπλεγμένοι σε μια «ονειροπαγίδα» θα βιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα: Οι σκληρές μνήμες του Μάρκου, οι ανεξερεύνητοι φόβοι της Κασσάνδρας, οι δυνατές φιλίες και οι καταλυτικές συγκρούσεις, πλέκονται μεταξύ τους και καθορίζουν τη ζωή τους.

 

Ίσως τώρα τα παράξενα παιχνίδια της μοίρας να τους δώσουν την ευκαιρία να πολεμήσουν τους δαίμονες που κουβαλούν μέσα τους και να βρουν τη λύτρωση…

 

 

ISBN: 978-618-02-0011-9 ● Κωδικός: 35326 ● Διαστάσεις: 21 Χ 29 ● Σελίδες: 320 ● Τιμή: 14,50 €
Η Βάσια Ακαρέπη γεννήθηκε το 1974 και ζει στον Κορυδαλλό. Η αγάπη της για τη συγγραφή εκδηλώθηκε από τα παιδικά της κιόλας χρόνια, με δημοσιεύσεις ποιημάτων και πεζών σε μαθητικά έντυπα. Φοίτησε στο τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ και ειδικών εφέ θεάτρου-τηλεόρασης σε ιδιωτική σχολή, όπου διακρίθηκε με το 1o βραβείο το 1996. Εδώ και είκοσι χρόνια είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Σπουδαστήρι Θεάτρου Κορυδαλλού» και συμμετέχει ενεργά σε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, με σημαντικότερους σταθμούς το αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γ. Σεβαστίκογλου (1996), καθώς και του Ν. Σκαλκώτα (1998). Εργάστηκε πολλά χρόνια στο χώρο της κοσμετολογίας, και τώρα ασχολείται κυρίως με τη συγγραφή και την αρθρογραφία. Το 2011 δημιούργησε το ιστολόγιο http://lovekorydallos.blogspot.gr/ με θέματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα της πόλης και το 2012 ξεκίνησε να γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο, http://vasiaakarepi.blogspot.gr/, απ’ όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί της. Είναι μητέρα ενός αγοριού, κι εκτός από τη λογοτεχνία, αγαπάει τη ζωγραφική και το χορό. Το Μια νύχτα που κράτησε χρόνια είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.