Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Λίγα δευτερόλεπτα είναι μόνο - Optimi Project

Καθημερινά παίρνουμε όλα όσα έχουμε και όσα βιώνουμε ως δεδομένα. Θεωρώντας ότι θα είναι εκεί για πάντα, είναι μόνιμα, δεν διαγράφονται, δεν χάνονται. Αγνοώντας τη ροή του χρόνου, αγνοώντας ότι κάθε δευτερόλεπτο που έχει περάσει, δεν μπορεί να το φέρουμε πίσω.  Και όμως δεν έρχεται πίσω, η ζωή δεν έχει κουμπί έτσι ώστε να κάνουμε “reverse”, όσο και αν θα το θέλαμε. Δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τις στιγμές που περάσαν, δεν μπορούμε να “παγώσουμε” το τώρα.

 ”Γιατί δεν είναι ποτέ αρκετές 24 ώρες? – Γιατί κάποιες άλλες φορές οι ίδιες ώρες είναι ατελείωτες”
Η μόνη λύση: να αξιοποιούμε τον χρόνο όσο καλύτερα γίνεται. Να μην τον σπαταλούμε σε αρνητικές εμπειρίες, σε άσχημες στιγμές.  Αντιθέτως πρέπει να μην αφήνουμε τα αρνητικά πράγματα στη ζωή μας να διαρκούν πολύ. Ο  χρόνος δεν μας κοστίζει τίποτα απολύτως αλλά μας είναι πολύτιμος.  Δεν χρειάζεται να τον σπαταλούμε λοιπόν κολλημένοι με τα αρνητικά της ζωής. Ας  αξιοποιούμε κάθε δευτερόλεπτο όσο το δυνατόν καλύτερα.! Διότι από την στιγμή που θα περάσει είναι αδύνατο να το φέρουμε πίσω  Χαμογελάτε και κοιτάξετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων γύρω σας."
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.